Selecteer een pagina

INOBIS, CONTENTBEHEER

Wij zien eigenlijk twee soorten relaties. Zij die het eigenlijk al druk genoeg hebben en wel wat willen doen om ‘netjes’ aanwezig te zijn op Social Media… en zij die écht ervoor willen gaan om door het gebruik van Social Media verder te groeien.

‘We hebben begrip voor beiden!

We hebben meerdere bedrijven in ons bestand die het al zo druk hebben dat ze eigenlijk liever ‘pas op de plaats’ maken. Het is eigenlijk wel prima zo! Maar ze willen wel professioneel voor de dag komen in de online samenleving.

Daarom doen ze dan een beroep op ons… om alle content op de door hun gebruikte podia te stroomlijnen en congruent te houden. Het moet netjes bij elkaar aansluiten en een goede weergave zijn van hun activiteiten.

Deze ondernemers snappen verdomd goed dat het economische klimaat om kan slaan, en dat juist dan een goede vindbaarheid en een stevige ‘Social-Media Footprint’ enorm belangrijk zijn.

De wil om te groeien

Dat is eigenlijk de mooiste tak van sport. Hoe kun je een bedrijf laten groeien door het slimme gebruik van content. Wat is dan de juiste mix? Daar hebben we bij inobis wel een idee over. Wij denken namelijk dat Social Media erg goed kunnen zijn voor jouw bedrijf, maar we zien ook dat die ‘sociale belangen’ vaak overschat worden en daardoor de eigen kanalen ondersneeuwen. Wij denken dat een slimme mix van content, een verdeel- en heerspolitiek, de manier is om te groeien.

Verschillende kanalen en diversiteit

We gebruiken jouw specifieke kwaliteiten in ‘Expertise Marketing’ en begeleiden dat met ‘inhaakmomenten’, inspelen op actualiteiten met relevante content. Dat doen we op media die jij bezit, media waar je voor betaald en media die je mag gebruiken. Die onderverdeling bepalen we tevoren in een duidelijke strategie. We zetten een contentplanning neer en gaan aan de slag. Aan de hand van meetbare resultaten houden we je op de hoogte van de vorderingen.

Let wel! Social Media is niet jouw eigendom.

Je kunt het gebruiken, je kunt er je voordeel mee doen… maar je zult nooit of te nimmer de échte eigenaar zijn van zo’n portaal. Je blijft afhankelijk van de welwillendheid van enorme logge organisaties die zo goed als geen oog hebben voor jouw belangen.

We kunnen je dramatische voorbeelden geven waar bedrijven door ‘minder handig gebruik’ in één keer hun bedrijfspagina kwijt waren! En dan is de nood aan de man. Alleen al daarom wil je graag professionele begeleiding!

Daarom een MediaMix

Content moet jouw eigendom blijven, en daarom verdelen we dat op een kenmerkende manier die jouw eigen vindbaarheid vergroot en tegelijkertijd een mooie exposure op Social Media geeft.

Alle content

Bij Inobis is het niet alleen de tekst! Ook de bijbehorende ondersteuning door foto, video en drukwerk is onderdeel van ons pakket aan mogelijkheden. 

De voordelen van Contentbeheer door Inobis

  • Je blijft een actieve indruk maken
  • De uitstraling van al je kanalen is éénduidig en professioneel
  • Je raakt de juiste doelgroep
  • Je bereikt een groter publiek
  • Je bent een stuk ‘zichtbaarder’
  • Je bespaart veel tijd
  • Je krijgt een duidelijk overzicht van de resultaten
  • Meer online succes

Hoe gaan we aan de slag?

Je wil meer succes door betere content zonder daar zelf veel tijd in te steken. Dan kunnen we het beste eerst maar eens een vrijblijvende babbel maken om jouw doelstelling duidelijk in beeld te krijgen. Daarmee kunnen we een strategie neerzetten.

Hoe komt die strategie tot stand?

Met ons eerste onderhoud in gedachten beginnen we aan een doelgroepanalyse, waar zitten deze en hoe komen we bij hun in de buurt?

Dan gaan we mixen!

We gaan content schrijven voor diverse kanalen en plannen die voor de eerste maanden. Dat leggen we natuurlijk aan je voor zodat je ten alle tijde de regie in handen hebt. 

Of dat duur is dat Contentbeheer?

Tsja, dat is voor iedere ondernemer een unieke afweging. Is het alleen te doen om een professionele uitstraling… of wil je stevig aan de slag om door te groeien. Voor elke wens hebben we een pakket.

 

Snel contact met Inobis

Inobis bereik je het snelst door een telefoontje naar T 077 400 63 46.