INOBIS, DE PRINTSTUDIO

Bij Inobis kunt u terecht voor diverse ontwerp- en printwerkzaamheden. Inobis is het ‘ontzorgbureau’ voor kleine tot middelgrote bedrijven en instellingen. Alles wat onder de noemer communicatie, promotie en reclame valt, kunnen wij voor u organiseren en realiseren

Wij ontwerpen verschillende media, schrijven eventueel ook de passende tekst en printen in eigen beheer. Dat is dus ‘Totale ontzorging’.

Hieronder enkele van de meest ontworpen en gedrukte media. Uw voordeel? De korte lijntjes en het gegeven dat Inobis bijna alles in eigen beheer uit kan voeren.

Visitekaartjes

Briefpapier

Enveloppen

Flyers

Posters

Folders

Brochure

Menukaart

Gevelreclame

INOBIS

Voor onze bestaande relaties is er de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven ‘HQ-Print & Copy’ te leveren. We kunnen printen/drukken tot A3 formaat en tot een gewicht van 400 grams papier.

Inobis, HQ-Print & Copy

Onderstaand enkele tarieven, wij kunnen bijna alle afwerkingen voor u realiseren, rillen, blokbinden, thermisch binden, plastic ringbanden, metalen ringbanden wire-o, lamineren, vouwen, nieten, snijden, gaten en duimpjes ponsen… etc.

* De prijs voor de gewenste afwerking berekenen we apart. 

AANLEVEREN

De ‘HQ-Print & Copy’ service is beschikbaar voor onze vaste relaties. Wij willen graag volledig ontzorgen en kunnen dan ook zo goed als elke dienst aan u als ondernemer aanbieden.

Ontwerpen uit onze eigen ‘keuken’ kunnen wij vanzelfsprekend onmiddelijk voor u printen. Ontwerpen van derden moeten voldoen aan de ‘drukkersnormen’. 

Als u al bestanden aanlevert die nog aangepast moeten worden berekenen wij dit apart. Vanzelfsprekend weet u dit vooraf!

Snel contact met Inobis

Inobis bereik je het snelst door een telefoontje naar T 077 400 63 46.

CONTENTKALENDER

CONTENT, TIMING, PLANNING

Wij helpen bedrijven en instellingen met content-creatie voor Social Media en Website. Daarnaast zorgen we voor een goede timing, strakke planning en geautomatiseerde plaatsing.

 

Daarvoor werken we met de software van Coosto.

INCOMPANY COMPETENCES

MARKETING

Google gecertificeerd Online Marketing, HBO Contentmarketing en Contentstrategie, HBO Bedrijfseconomie, Social Media Marketing, OU Marketing & Marketingmanagement, Online Verkooptechnieken, Storytelling.

WEBDESIGN

Joomla!, XHTML5, CSS3, AJAX, PHP, Magento, Wordpress.

GRAFISCH

Adobe Indesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Flash, Adobe Premiere.

DIVERSEN

Fotovakschool, Excel, Sketchup 3D.