Selecteer een pagina

TEKST, CONTENT, INHOUD

Teksten kunnen het verschil betekenen tussen ‘de Dood’ of ‘de Gladiolen’.

Het aantal klanten dat op één of andere manier contact met uw bedrijf opneemt is (mede) afhankelijk van de kracht van tekst.

U heeft dus effectieve, resultaatgerichte tekst nodig!

En dat kunt u op twee manieren voor elkaar krijgen,

  • Methode één: Laat het door een ervaren tekstschrijver doen, een specialist die u volledig ontzorgt en alle ins- en outs kent. Laat het gewoon door Inobis doen!
  • Methode twee: Schrijf uw teksten zelf. U kunt dat leren. Met een beetje gevoel en een doosje kennis kunt u een heel eind komen. Dat doosje kennis… dat kunt u krijgen door een consult van Inobis. Die kan u de basis van goede tekst snel bijbrengen.

Tekst voor web.

Website-teksten:

Die schrijft Inobis aan de hand van een duidelijk doel. Een doel dat we samen bepalen. En dan gaat Inobis ervoor zorgen dat die webteksten resultaat opleveren, het gewenste resultaat.

Laat uw website-teksten door Inobis schrijven!

SEO-teksten:

Dat zijn teksten die ‘leip’ zijn geschreven. Leesbaar en relevant voor de bezoeker, met een inhoud die zoekmachines overtuigt van een passende positie bij een gewenste zoekopdracht. Die teksten moeten vertrouwen bieden, verleiden, overtuigen. En ze moeten inspelen op de ‘zoekwensen’ van de doelgroep. Inobis snapt hoe dat werkt, Inobis heeft meerdere relaties die zijn vaardigheid zullen bevestigen.

Aandachtspunten bij SEO-teksten

• Alle teksten van Inobis zijn uniek.
• Zoekwoorden komen op de juiste plaatsen in de hele tekst te staan.
• Teksten van Inobis sluiten aan bij de doelgroep die u voor ogen heeft.
• Ook lange Salescopy is geen enkel probleem.
• Wij houden de dichtheid van de Sleutelwoorden goed in de gaten.
• Als u Inobis goede informatie geeft, dan schrijft die tekst die scoort.
• De teksten zijn leesbaar op het belangrijkste B1 niveau.
• De teksten zij scanable door goed geschreven tussenkopjes.
• Het moet goed ‘bekken’, er moet een klik zijn tussen lezer en tekst.
• Wij ‘doen aan’ Latent Semantische Indexatie, oftewel handig gebruik van synoniemen en woorden uit de omgeving van het gekozen sleutelwoord.
• Geen tekst zonder ‘Call to Action’, u wilt dat de lezer iets onderneemt… Inobis vraagt dat dan ook gewoon in de tekst!

Laat uw SEO-teksten door Inobis schrijven!

Productomschrijvingen:

SEO vriendelijke productomschrijvingen, voor elk formaat webwinkel. Inobis zorgt voor uniforme, congruente teksten waarin de voordelen van een product goed tot hun recht komen. We spelen in op de problemen die het product voor de klant gaat oplossen.

Laat uw Productomschrijvingen door Inobis schrijven!

Blog-teksten:

Bloggen is met afstand de beste manier om uw autoriteit onder het voetlicht te brengen. Inobis stelt een overzicht op van onderwerpen die tijdens het bloggen aan bod moeten komen. En een duidelijke strategie combineert Inobis met berichten die in een vast ritme geplaatst gaan worden. Niet te snel, niet te langzaam… uw bezoekers moeten meegaan in dit ritme! Met bloggen gaan we mensen helpen, kennis delen, veel gestelde vragen beantwoorden. Laat dat bloggen niet aan zomaar iemand over.

Laat uw blog-teksten door Inobis schrijven!

Landingpage-teksten:

Hoe mooi is het als uw doelgroep via de juiste optimalisatie op uw website terecht komt. Maar dan begint het belangrijkste werk. Hoe maken we van een bezoeker een klant? En dat, dat kan alleen als de informatie op die eerste pagina naadloos aansluit bij de verwachtingen van de bezoeker. Daarom schrijft Inobis landingpages, pagina’s die SEO-geoptimaliseerd zijn en gaan voor een hoge conversie. U wilt de bezoeker informatie bieden die past bij zijn zoekopdracht.

Laat uw landingpages door Inobis schrijven!

Tekst voor nieuwsbrieven:

Het is geen geheim, nieuwsbrieven gaan meestal meteen de digitale prullenbak in. Om dat te voorkomen moet er een kunst beheerst worden. De kunst om pakkende koppen te schrijven met een inhoud die je grijpt en vast kan houden. Nieuwsbrieven zijn er voor de leden van uw mailinglijst. En daarbij gaat het niet om absolute aantallen, maar wel om de waarde van ieder contact afzonderlijk. Meer resultaat is met nieuwsbrieven juist te behalen door meer aan bestaande relaties te ‘verkopen’. Dat is de beste en goedkoopste mogelijkheid. Gemakkelijker dan het krijgen van nieuwe klanten, en slimmer dan een prijsverhoging.

Laat uw nieuwsbrieven door Inobis schrijven!

Tekst voor email:

De mensen op uw mailinglijst krijgen echt niet alleen van u een mailtje. Ze ontvangen ladingen tegelijk en maken dan een keuze welke te openen. En die keuze wordt bepaald door een aantal direct in het oog springende zaken. Allereerst natuurlijk het onderwerp van de email. Dat moet niet een aanleiding zijn voor het spamfilter om de email meteen af te voeren. Maar het moet wel zodanig opvallend zijn dat het de interesse van het contact heeft. Daarnaast moet de inhoud ‘scanable’ zijn. Korte, bondige teksten die grafisch worden versterkt door kopjes, het gebruik van correcte lettertypes, handige linkjes en passende plaatjes. En wat vaak vergeten wordt… de oproep voor een actie! Wat verwacht u van de lezer? Vertel hem dat gewoon!

Laat uw mailings door Inobis schrijven!

Social Media:

De kracht en betekenis van Social Media voor uw onderneming is enorm… als het goed ingezet gaat worden. En daar ziet Inobis vaak dramatische posts, tweets en plaatjes. Er is gewoonweg niet nagedacht over het doel, er is geen strategie… en men begrijpt niet hoe de verschillende Social Media werken en elkaar bij goed gebruik aan kunnen vullen. Ga daar niet zo maar wat mee spelen. U krijgt niet snel een tweede kans voor een eerste indruk.

Laat uw Social-Media posts door Inobis schrijven!

CONTENT GAAT VÓÓR DESIGN

Laat nooit de content door het ontwerp begrenzen! Design is van levensbelang, maar zonder content is er geen leven in welke mediavorm dan ook!

‘U zult niet de eerste ondernemer zijn met een ‘nieuwe-website-die-niets-doet!’

En waarom doet die site niets? Omdat er voorafgaand aan de bouw niet is nagedacht over de inhoud, de content, de tekst. Wat wilt u vertellen om van bezoekers klanten te maken?

Inobis zoekt het voor u uit en vertaalt dat naar resultaatgerichte content.

Content Strategie

Niets leest prettiger dan een goed verhaal. Een verhaal over het waarom van jouw onderneming. Maar klakkeloos een leuk epistel pennen is nog geen...

Waarom

Waarom dan? We zien nog vaak webteksten voorbij komen die helemaal ‘naar binnen’ gericht zijn. Teksten die gaan over het bedrijf zelf en niet over...

Call to Action

We hadden al een keer aangegeven dat bijvoorbeeld een TelSell geen moment voorbij laat gaan om aan te geven dat je nu écht moet bestellen... omdat:...

Tekst voor Web

Inobis is een tekstbureau in Venlo met oog voor SEO en Contentmarketing. Webtekst schrijven is een vak.

De Contentkalender

Inobis helpt met het schrijven, bedenken en automatiseren van berichten voor Social Media met het platform van Coosto. De zogenaamde contentkalender.

You are what you is!

Tekst- en Reclamebureau Inobis in Venlo zorgt voor een congruente online identiteit die dicht bij de ondernemer staat.

Tel Sell, I love it!

Er zijn van die momenten dat we even een uurtje ‘Tell Sell doen’. Even lekker ‘glotzen’ naar die overdreven Amerikanen die één of andere elektrische...

Voor vlees en bloed

Tekstbureau Inobis in Venlo schrijft voor mensen van vlees en bloed met aandacht voor de wensen van zoekmachines SEO

Waar heb je het over?

Als we bij relaties komen die nog niet echt met Social Media bezig zijn maar een inhaalslag willen gaan maken, dan zeggen die meestal; “We willen...

Content met uw content?

Waarom is de juiste content, goede tekst zo belangrijk voor resultaat? Inobis legt het uit!