Selecteer een pagina

De Contentkalender

Waarschijnlijk ken je het probleem wel, je wilt graag iets posten op Social Media om nog wat extra business te genereren, maar op het moment dat dit eigenlijk moet gebeuren heb je het net even te druk.

In het beste geval jaag je nog snel een post online zonder er goed over nagedacht te hebben. En dat gaat dan ten koste van het resultaat… erger nog, dat kan tegen je werken.

En je kent de belangrijke momenten

 Veel van die ijkmomenten zijn bekend. Je weet wanneer je jouw relaties het beste kunt benaderen. Net voor het weekend, voor evenementen, in de pauze van een voetbalwedstrijd… pieken op de momenten die er toe doen.

Writers Block.

Dat is je grootste risico! Op het ‘Moment Suprême’ willen de woorden niet op je scherm verschijnen. Had je maar een paar dagen eerder een goede, pakkende tekst met een mooie afbeelding klaar gezet.

Kan dat dan?

Jazeker. Er is software om alle Social Media te stroomlijnen. Berichten schrijven, corrigeren, delen met andere betrokkenen voordat je tot plaatsing over gaat… en die plaatsing dan inplannen op exact dat moment dat je er het maximale uit kunt halen.

Dat noemen we een Contentkalender.

Een strategische inzet van Social Media met extra waarde voor jouw publiek. Je bepaald wanneer, waar en wat je gaat publiceren. Of dat nou op Facebook, Youtube of welk ander kanaal dan ook is.

Bekijk een héél jaar vooruit!

En zet vaste, belangrijke dagen al klaar met een campagne waarmee je klappers gaat maken. Je bespaart tientallen procenten in de tijd en zult zien dat je online aanwezigheid veel beter gaat renderen.

Wij werken met Coosto.

Dat is een portaal waar we voor meerdere relaties hun Social Media mee beheren. Samen maken we content voor vaststaande momenten en voorzien die van passende illustraties, video of audio. En omdat we dit ruim tevoren opmaken aan de hand van een weloverwogen strategie krijg je uitingen die aansluiten bij jouw bedrijf/merk en bij de wensen van jouw publiek.

Wil je ook meer rendement met Social Media?

Wij worden graag gevonden!

 

Content Strategie

Niets leest prettiger dan een goed verhaal. Een verhaal over het waarom van jouw onderneming. Maar klakkeloos een leuk epistel pennen is nog geen...

Waarom

Waarom dan? We zien nog vaak webteksten voorbij komen die helemaal ‘naar binnen’ gericht zijn. Teksten die gaan over het bedrijf zelf en niet over...

Call to Action

We hadden al een keer aangegeven dat bijvoorbeeld een TelSell geen moment voorbij laat gaan om aan te geven dat je nu écht moet bestellen... omdat:...

Tekst voor Web

Inobis is een tekstbureau in Venlo met oog voor SEO en Contentmarketing. Webtekst schrijven is een vak.

De Contentkalender

Inobis helpt met het schrijven, bedenken en automatiseren van berichten voor Social Media met het platform van Coosto. De zogenaamde contentkalender.

You are what you is!

Tekst- en Reclamebureau Inobis in Venlo zorgt voor een congruente online identiteit die dicht bij de ondernemer staat.

Tel Sell, I love it!

Er zijn van die momenten dat we even een uurtje ‘Tell Sell doen’. Even lekker ‘glotzen’ naar die overdreven Amerikanen die één of andere elektrische...

Voor vlees en bloed

Tekstbureau Inobis in Venlo schrijft voor mensen van vlees en bloed met aandacht voor de wensen van zoekmachines SEO

Waar heb je het over?

Als we bij relaties komen die nog niet echt met Social Media bezig zijn maar een inhaalslag willen gaan maken, dan zeggen die meestal; “We willen...

Content met uw content?

Waarom is de juiste content, goede tekst zo belangrijk voor resultaat? Inobis legt het uit!